B400 Topscreen

 

Genieten in alle omstandigheden

De Outdoor Living B-400 creëert een comfortabele buitenruimte
waar het vanaf de eerste zonnestralen in de lente tot laat in het najaar heerlijk vertoeven is.

Het Topscreen dak kan volledig geopend worden om van een exclusief vakantiegevoel te genieten. De Outdoor Living B-400 module sluit mooi aan bij elke bouwstijl. Modern of klassiek, deze vrijstaande of aan het terras aangebouwde constructie geeft elke woning een extra dimensie.

 

 

Een waterdichte bescherming

In gesloten toestand biedt het dak een waterdichte bescherming tegen regen. De onzichtbaar ingebouwde regengoten zorgen voor een perfecte afwatering.

Zonregulerende Topscreens: meer dan zonwerend

Met een simpele druk op de afstandsbediening openen de Topscreens en zorgen zij voor een optimale zoninval, schaduw en ventilatie. Bij warme dagen lijkt het alsof uw terras is uitgerust met gratis airco.

 

Windresistente ZIP screens

Als extra bescherming kan de B-400 Outdoor Living aan elke zijde uitgerust worden met windresistente ZIP screens. Deze windklasse 3 screens weerstaan windsnelheden tot 6 Beaufort en worden elk apart draadloos aangestuurd.

Transparante vensters

De ZIP screens kunnen uitgerust worden met heldere PVC vensters voor een verhoogd visueel comfort en extra bescherming tegen regen en wind. Deze transparante vensters beslaan het volledige oppervlak van de screen maar zijn ook beschikbaar als horizontale strook tot 1,3m hoog.

 

 

Vrijstaand of aangebouwd

De B-400 Outdoor Living kan zowel vrijstaand, aan een gevel of zelfs als dakconstructie gemonteerd worden. Hiermee biedt deze zonwering een duurzame oplossing voor tuin, terras, balkon, patio, poolhouse, jacuzzi en buitenkeuken.

Residentieel en professioneel gebruik

Met afmetingen die kunnen variëren tot 3,5m breed en 5m lang is de B-400 Outdoor Living zowel voor particuliere klanten als handelszaken en de horeca een interessante terrasoverkapping.

 

2 standaard kleuren

De B-400 Outdoor Living wordt standaard geleverd in twee kleuren: RAL 7016 antracietgrijs structuur en Brustor wit structuur.

Meer dan 200 andere RAL kleuren vormen een waardig alternatief.

Eenvoudig te bedienen

Tenslotte kan je het Topscreen dak, de screens, de verlichting en de elektrische verwarming eenvoudig bedienen met een afstandsbediening.