Buitenjaloezieen

Buitenjaloezieen waren voorheen eigenlijk alleen van toepassing voor kantoren en bedrijfspanden. Dit soort panden worden vaak voorzien van een koof waar een groot jaloezieën pakket in opgetrokken kan worden. Tegenwoordig is de trend om deze systemen ook in de particuliere woonsector toe te passen.

Roma biedt zowel voor de projectwereld als privé sector buitenjaloezieën:

Raffstore, deze buitenjaloezie wordt toegepast in een rolluikkast waardoor deze niet alleen eenvoudig (vergeleken met standaard buitenjaloezieën) te monteren is maar ook nog eens harmonieus aansluit op andere producten zoals rolluiken of screens.

Alustore, dit type buitenjaloezie wordt over het algemeen gebruikt in de projecten wereld waar panden zijn voorzien van een bouwkundige koof. Voor situaties waar u niet beschikt over een koof maar wel graag een buitenjaloezie met bijvoorbeeld staaldraadgeleiding wil, dan hebben wij daar natuurlijk ook een oplossing voor. Lees hiervoor snel verder onder Alustore.

Maar wat is er nu zo aantrekkelijk aan een buitenjaloezie? Een buitenjaloezie heeft onder andere de volgende voordelen:

buitenjaloezie zonverblindingBescherming tegen zonverblinding Buitenjaloezieën schermen de stralingswarmte bijzonder efficiënt af en kunnen altijd door de wendbare lamellen de actuele lichtverhouding aanpassen. De nieuw ontwikkelde DBL-Lamel (Drei Bogen Lamel) ook wel S-Lamel genoemd zorgt er voor dat u geen last meer heeft van de direct instralende zon.