Markiezen

 

Markiezen van 4 sun zonwering zijn een pareltje voor uw gevel.

Een markies heeft een hele eigen uitstraling en past heel goed bij klassieke en moderne woningen en gebouwen. Het voordeel van een markies is dat zij ook het zonlicht van opzij tegenhoud. Een markies is in diverse modellen leverbaar.
Met de eventueel toegepaste robuuste alluminium omkapping welke niet van hout is te onderscheiden, hoeft u nooit meer de kwast te pakken voor een verfbeurt.
Ook het framewerk van de markies zelf kunnen wij in hoogwaardig aluminium leveren. In combinatie met een waterdichte vuilafstotende stof, kunt u jarenlang genieten van dit product. Mocht u ooit een andere stofkleur willen hebben dan is het vrij simpel de markies te verdoeken.

naast koordbediening is het mogelijk de markies elektrisch te bedienen of zelfs met een afstandsbediening. volledig geautomatiseerd is natuurlijk ook een mogelijkheid

De omkasting is in vele standaard kleuren te verkrijgen. Zit uw kleur hier niet bij, dan kunt u tegen een geringe meerprijs uw ral kleur naar keuze toepassen. Naast de meer dan 300 standaard doekkleuren  is het ook mogelijk uw eigen patroon samen te stellen.  4 sun zonwering werkt voornamelijk met doek van

dickson   swela      sattler       tibelly