Rolluiken

 

Rolluiken voor bescherming, comfort en behaaglijkheid

 

Rolluiken van ROMA zijn inteligente, op verzoek zelfs volautomatische systemen voor bescherming tegen zomerhitte, lawaai, ongewenste inkijk, inbraak, warmteverlies en insecten. Het zijn dynamische stuurbare gevelelementen en doeltreffende beschermers tegen weersinvloeden. insubtiele nuances of in groot contrast veranderen ze de sfeer van uw kamers door dosering van het licht.

ROMA rolluiken zijn een aankoop met verstand en emotie

 Als huizen hun ogen openen en sluiten.

Het is een heel natuurlijke reflex als we onze ogen sluiten voor te veel zon of ’s nachts als we rust zoeken.

Uw huis kan hetzelfde met ROMA rolluiken. Beslis zelf of de ogen van uw huis volautomatisch naar de zonnestand openen of sluiten. Of laat een kleine knipoog van de zon toe in uw huis met een druk op de knop. Bepaal aan de gevel van uw woning het comfort in huis met ROMA rolluiken. in alle weersomstandigheden en op elk moment.

 Een lijfwacht voor elk raam.

Gelegenheid maakt de dief. Een gesloten rolluik zorgt ook voor een effectieve bescherming tegen ongewenste indringers. Het optionele veiligheidspakket met versterkte onderlijst, verborgen geschroefde veiligheidsgeleiders en optilbeveiliging, geven u neen nog betere nachtrust.

in combinatie met de GENIO beweginsmelder, die bij detectie van personen voor hetraam het rolluik kort doet bewegen en bij aanhoudende beroering het rolluik volledig sluit, wordt uw rolluik een essentieel onderdeel van de beveiliging van uw huis.

  Verboden voor ongedierte

ROMA rolluiken zijn multifunctioneel. Met het optionele, volledig geintegreerde insectenrolgordijn, blokt u met een handgreep alle vervelende insecten. als u het rolgordijn niet gebruikt, bijvoorbeeld in de winder, verdwijnt het scheurbestendige en uiterst transparante Transpatec-hor geheel in de rolluikkast. Veel ROMA rolluiken kunnen worden uitgerust met insectenwering.