Screens

Het mooiste uitzicht dat een zonwering kan bieden.

Verticale screens van 4sun overtuigen niet alleen vanwege hun zonwerende eigenschappen. Bovendien is ook de functionaliteit uniek: ze bieden bescherming tegen hitte en inkijk en laten toch voldoende daglicht binnen voor een natuurlijke sfeer in de kamer en goed zicht naar buiten. Dit alles zonder extra moeite, omdat de screens van 4sun weerbestendig en vrijwel onderhoudsvrij zijn. Ook bij het creeeren van sfeer in de woning dienen zich volledig nieuwe mogelijkheden aan.

Maximale bescherming tegen de zon, met maximale kleurenresolutie.

Ook in ons gematigd klimaat kan de zon soms te veel worden. Met de screens van 4sun hoeft u het natuurlijke kleurenspel van de seizoenen niet te missen. De stoffen reflecteren, afhankelijk van de kleur, het grootste deel van de straling voor het raam – zonder u het aicht naar buiten te ontnemen. Hierdoor kunt u de kamertemperatuur regelen en nog steeds genieten van het uitzicht op een mooie zomerdag.

Zomerlicht, helemaal zonder hitte.

Te veel van het goede is niet gezond – dat geldt met name voor de zon. Niet voor niets worden gebouwen in de zuidelijke landen anders gebouwd dan bij ons. Aan kamerplanten, boeken en schilderijen ziet men vaak het resultaat van te veel UV-straling

Met screens van 4sun kan dit voorkomen worden. Deze filteren, onafhankelijk van de stand van de zon, tot 98% van de UV-straling en beschermen met hun weerbestendige en duurzame stoffen elke ruimte in huis. En dat zonder afbreuk te doen aan het natuurlijke licht.

 

 


B-1100R-Gistel-screen-IMG_005