Serre zonwering

 

 

Uw prachtige maar warme serre voorzien van buitenzonwering? geen probleem, De Serre zonwering van 4 sun zonwering sluit probleemloos aan op uw prachtige serre of glasoverkapping.

 

vind u het te warm om in uw Serre te zitten? Kies dan voor een  serrezonwering van 4 Sun. Het systeem werkt als een warmtereducerend schild. Zonlicht en warmte worden tegengehouden, licht wordt grotendeels doorgelaten. Met de chique uitvoering vergroot de serreserrezonwering van 4 sun ook de uitstraling van serres en veranda’s.

De serrezonwering van 4 sun bestaat uit een kast met daarin het doek. de nagenoeg onopvallende geleiders houden met de uitschuifbare voorlijst het doek op zijn plaats door de speciale veerconstructie welke verborgen is in het systeem . Door de vrije ruimte tussen doek en glas is de luchtcirculatie gewaarborgd en blijft het dak koel.

Bedienen is door de motor heel eenvoudig. Er is altijd een oplossing, ook in complexe situaties: van serre tot erker, van terrasoverkapping tot lichtkoepel.

Als een knikarmscherm niet mogelijk is, biedt een op maat gemaakte serrezonwering uitkomst: de serrezonwering wordt dan voorzien van speciaal op maat gemaakte muursteunen en eindpalen, gestort in beton en leverbaar in elke RAL-kleur.

SAMSUNG